Onze diensten

Aanleg

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin komt heel wat kijken. Vaak is het mogelijk door een goede voorbereiding een aantal standaardfouten te vermijden en zo enkele jaren later veel geld te besparen.

Tuinen Frederik is de geschikte persoon om u te helpen bij de verwezenlijking van een mooi groen geheel dat uw woning heel zeker een meerwaarde geeft.

Tuinen Frederik levert werk dat voldoet aan uw verwachtingen.

De aanleg of renovatie van een tuin wordt steeds complexer en veelomvattender.
Nieuwe normen, nieuwe materialen, nieuwe technieken ondersteunen wij zoveel mogelijk door voortdurende bijscholing en opleidingen.

Soms is het nodig om een tuin te veranderen en een nieuw ontwerp te laten maken. Doordat de gezinsomstandigheden zijn veranderd, Aanpassingen aan de woning of dat men uitgekeken is op de huidige tuin. Dikwijls zijn er al vage ideeën hoe de veranderde tuin er uit moet komen te zien. Maar toch zijn er twijfels of het eindresultaat echt wel zo wordt zoals de tuinbezitter het in gedachte heeft. Tuinen Frederik adviseert U en neemt zo uw twijfels weg.

Tuinen Frederik levert werk dat voldoet aan uw verwachtingen. Al onze gebruiksmaterialen en planten zijn gegarandeerde kwaliteitsproducten.